KEBAP KURSAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 669 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebap Kursat. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 7:00 Zeer lekker !
14 aug 2022 om 22:11 Wij hebben 1u45 moeten wachten op de levering. Voor de zoveelste keer niet de gevraagde ingrediënten. Van 1 pizza was alles van het deeg af geschoven. We hebben er onze conclusies uit getrokken.
14 aug 2022 om 21:20 Hele lekkere kebab en durum, maar de bestelling via takeaway duurde wel wat overdreven lang. We wonen op 1km van de kebabzaak en de bestelling is pas na 2uur toegekomen. Wanneer je rechtstreeks bij hen telefonisch besteld gaat het veeeeel sneller.
12 aug 2022 om 22:19 Als het druk is, geef dan aan hoe laat je je bestelling wil laten leveren. Nadat de betaling werd uitgevoerd kwam de mail dat ik 90 minuten! Moest wachten… sorry maar echt te lang. Op de salade was de dressing vergeten.. spijtig..
26 jul 2022 om 19:21 Unfortunately, the order was incomplete, I ordered a shotel kip and a shotel durum and I got two durum, including one without sauce and without drinking. we called and after a few tries someone answered, but he didn't understand what we were saying
24 jul 2022 om 21:02 Jammer genoeg krijg je nooit exact wat je hebt besteld. Er is altijd wel iets verkeerd: verkeerde saus, verkeerde ingrediënten … Deze keer waren ook de frieten keihard gebakken of al voor de derde of vierde keer gebakken, gewoon niet meer te eten.
9 jul 2022 om 20:43 Lekker eten! Jammer dat ze de saus vergeten waren. Ik had zelfs extra besteld en ook deze werd niet geleverd.
27 jun 2022 om 7:31 Levering OK, 15min later dan de gevraagde tijd. Eten lekker en verzorgd gepresenteerd. Groentjes lekker vers. Jammer dat een deel van de bestelling niet afgeleverd werd, zoals de ananasstukjes bij de schotel.